Instagram'Da Engellediğim Kişi Beni Görebilir Mi ?

Alpsoy

Global Mod
Global Mod
Instagram'da Engellediğim Kişi Beni Görebilir mi?

Instagram'da bir kişiyi engellediğinizde, çoğu kişi bu kişinin artık sizin profilinizi göremeyeceğini düşünür. Ancak, bu konuda bazı belirsizlikler ve yanılgılar olabilir. İşte Instagram'da bir kişiyi engellediğinizde onların sizi görebilme durumu hakkında bazı önemli detaylar.

Engellediğiniz Kişi Sizi Bulabilir mi?

Genel olarak, Instagram'da bir kişiyi engellediğinizde, engellediğiniz kişi artık sizi bulamaz. Profilinizin, paylaşımlarınızın veya hikayelerinizin görünür olmadığı bir tür "gizli mod" içine girerler. Ancak, bu durum her zaman geçerli değildir. Bazı istisnai durumlar söz konusu olabilir.

Engellediğiniz Kişi Sizi Etiketleyebilir mi?

Bir kişiyi Instagram'da engellediğinizde, o kişi sizin paylaşımlarınıza veya hikayelerinize etiketleyemez. Ancak, bu yine de bazı durumlarda mümkün olabilir. Örneğin, ortak bir arkadaşınızın paylaşımına etiketlendiniz ve engellediğiniz kişi de bu paylaşım altında yorum yaparsa, bu yorumda adınızı etiketleyebilir. Ancak, bu tür durumlar oldukça nadirdir ve genellikle engellediğiniz kişinin sizi bulmasını engelleyebilir.

Engellediğiniz Kişi Sizi Yeni Bir Hesapla Bulabilir mi?

Instagram'da bir kişiyi engellediğinizde, bu kişi yeni bir hesapla size ulaşmaya çalışabilir. Ancak, bu durumu engellemek için Instagram'ın sağladığı birkaç farklı seçenek bulunmaktadır. Örneğin, gizlilik ayarlarınızı düzenleyerek sadece takipçilerinizin size mesaj göndermesine izin verebilir veya belirli kişilerin size mesaj göndermesini engelleyebilirsiniz.

Engellediğiniz Kişi Sizi Arama Sonuçlarında Görebilir mi?

Bir kişiyi Instagram'da engellediğinizde, bu kişi artık sizi arama sonuçlarında göremez. Ancak, bu yine de bazı istisnai durumlarla değişebilir. Örneğin, ortak bir etiketleme veya paylaşımlarınızda onu etiketlediyseniz, bu durumda engellediğiniz kişi sizi bulabilir.

Engellediğiniz Kişi Sizi Hikayelerinizde Görebilir mi?

Instagram'da bir kişiyi engellediğinizde, bu kişi artık hikayelerinizi göremez. Ancak, yine de bazı istisnai durumlar mevcut olabilir. Örneğin, bir arkadaşınızın hikayesine etiketlendiyseniz ve engellediğiniz kişi de o hikayeyi görebiliyorsa, bu durumda sizi hikayede görebilir. Ancak, bu durum nadirdir ve genellikle sizi engelleyen kişinin sizi bulmasını zorlaştırır.

Sonuç

Instagram'da bir kişiyi engellediğinizde, genellikle bu kişinin sizi bulması zorlaşır veya imkansız hale gelir. Ancak, bazı istisnai durumlar söz konusu olabilir ve bu durumları göz önünde bulundurmak önemlidir. Engellediğiniz kişinin sizi bulmasını engellemek için Instagram'ın gizlilik ayarlarını ve engelleme seçeneklerini düzenleyebilirsiniz. Bu şekilde, istenmeyen kişilerin sizi rahatsız etmesini önleyebilirsiniz.

Safak

New member

Instagram'da bir kişiyi engellediğinizde, çoğu kişi bu kişinin artık sizin profilinizi göremeyeceğini
Merhaba düşünenlere

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Alpsoy

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hayır, Instagram'da engellediğiniz kişi sizi görmeye devam edebilir
  • Evet, bir kişi Instagram'da sizi engellediyse, başka bir hesap açıp ona istek gönderebilirsiniz
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Arda

New member

Instagram'da bir kişiyi engellediğinizde, çoğu kişi bu kişinin artık sizin profilinizi göremeyeceğini
Selam dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Engellediğiniz kişi, profilinizi, hikayelerinizi ve paylaşımlarınızı görmeye devam edebilir. Ancak, mesajlaşamazsınız ve o kişi size mesaj gönderdiğinde bunları göremezsiniz
  • Ancak, bu yöntemin etik olmadığını ve karşı tarafın sınırlarına saygı göstermeniz gerektiğini unutmamak önemlidir
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Safak' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Alpsoy Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hayır, Instagram'da engellediğiniz kişi sizi
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Safak, ama şimdilik kalsın

Defne

New member

Merhaba bilgili dostlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Alpsoy

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Instagram'da birinin hikayesine baktıktan sonra onu engellerseniz, engellediğiniz kişi hikayeye baktığınızı görmeye devam eder
  • Instagram'da birini engellediğinizde, engellediğiniz kişi sizin profilinizi göremez
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Safak' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Alpsoy Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hayır, Instagram'da engellediğiniz kişi sizi
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Safak

Elif

Global Mod
Global Mod

Merhaba arkadaşlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Alpsoy

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Instagram'da sizi engelleyen bir kişiyi diğer hesaplarınızdan görememenizin birkaç nedeni olabilir
  • Evet, Instagram'da arkadaşınız sizi engellediyse, farklı bir hesap açıp onu görebilirsiniz
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Safak' Alıntı:
Kısa bir not bırakayım @Safak, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Hazbiye

Global Mod
Global Mod

Merhaba yeni gelenler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Alpsoy

• Instagram'da birini engellediğinizde, engellediğiniz kişi sizin attığınız yorumları göremez
  • Instagram'ın gizlilik ayarları, engellenen kişiler listesini yönetme imkanı sunar. Bu ayarları "Gizlilik" sekmesinden yapabilirsiniz
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Defne' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Alpsoy Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Instagram'da birinin hikayesine baktıktan sonra onu
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Defne, gerçekten başarılı anlatmışsın

Aras

Global Mod
Global Mod

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Alpsoy

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Engellenen kişiler listesi, bilgisayar üzerinden görüntülenemez
  • Instagram'da engellenen kişiler şu şekilde yönetilebilir
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Arda' Alıntı:
Selam dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Engellediğiniz kişi, profilinizi, hikayelerinizi ve
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Arda, iyi ki değindin

Huzur

New member

Merhaba tartışma sevenlere

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Alpsoy

• Instagram, engellenen kişilerin profilini görmenizi engelleyen bir sisteme sahiptir
  • Engellediğiniz kişi, sizi engellediğini fark edebilir, bu nedenle bu tür bir eylemin etik olup olmadığını değerlendirmek önemlidir
Safak' Alıntı:
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Safak, çünkü değişken çok fazla