Spotify Şişedeki Çalma Listesi Nasıl Yapılır ?

Hazbiye

Global Mod
Global Mod
Spotify Şişedeki Çalma Listesi Nedir?

Spotify Şişedeki Çalma Listesi, Spotify kullanıcılarının offline dinleme deneyimini iyileştirmek için kullanılan bir özelliktir. Bu özellik sayesinde, internet bağlantısı olmadan da Spotify'da kaydedilmiş müzikleri dinleyebilirsiniz. Şişedeki Çalma Listesi, kullanıcıların sevdikleri şarkıları, albümleri veya çalma listelerini cihazlarına indirmelerine olanak tanır. Böylece seyahat ederken, spor yaparken veya internet erişimi olmayan diğer durumlarda müzik dinlemeye devam edebilirsiniz.

Adım 1: Spotify Premium Aboneliği Edinin

Spotify Şişedeki Çalma Listesi'nden faydalanmak için öncelikle Spotify Premium aboneliğine sahip olmanız gerekir. Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme, sınırsız atlamalar, yüksek kaliteli ses ve offline dinleme gibi birçok avantaj sunar. Premium abonelik ile Şişedeki Çalma Listesi özelliğini kullanabilir ve istediğiniz müzikleri indirebilirsiniz.

Adım 2: Şişedeki Çalma Listesi Oluşturma

Şişedeki Çalma Listesi oluşturmak oldukça kolaydır. İlk olarak, Spotify uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz şarkıları, albümleri veya çalma listelerini seçin. Ardından, indirmek istediğiniz öğelerin yanında bulunan "İndir" düğmesine dokunun. Bu işlem, seçtiğiniz müzikleri cihazınıza indirecek ve offline olarak dinleyebileceğiniz Şişedeki Çalma Listesi'ne ekleyecektir.

Adım 3: Çalma Listesini Düzenleme

Şişedeki Çalma Listesi'ni istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Örneğin, çalma listesine yeni şarkılar ekleyebilir, varolan şarkıları kaldırabilir veya sıralamayı değiştirebilirsiniz. Bunu yapmak için, çalma listesini açın ve düzenlemek istediğiniz öğelerin üzerine uzunca basın. Ardından, çıkan seçenekler arasından istediğiniz işlemi seçin.

Adım 4: Offline Dinleme

Şişedeki Çalma Listesi'ni offline olarak dinlemek için internet bağlantısına ihtiyacınız yoktur. Önceden indirdiğiniz müzikleri dinlemek için sadece Spotify uygulamasını açın, çalma listesini seçin ve keyfini çıkarın. Bu özellik, seyahat ederken veya internet erişimi olmayan diğer durumlarda müzik dinlemeyi kolaylaştırır.

Sıkça Sorulan Sorular

S: Şişedeki Çalma Listesi'nde kaç şarkı veya albüm indirebilirim?

C: Spotify Premium aboneliğiniz varsa, Şişedeki Çalma Listesi'nde sınırsız sayıda şarkı veya albüm indirebilirsiniz. Ancak, cihazınızın depolama kapasitesine bağlı olarak indirebileceğiniz miktar değişebilir.

S: Şişedeki Çalma Listesi indirildikten sonra ne kadar süreyle dinleyebilirim?

C: İndirdiğiniz müzikler, aboneliğiniz devam ettiği sürece Şişedeki Çalma Listesi'nde kalır. Ancak, Spotify hesabınızın Premium aboneliği sona ererse veya iptal edilirse, offline dinleme özelliği devre dışı kalabilir ve indirilen müzikler erişilemez hale gelebilir.

S: Şişedeki Çalma Listesi'ni nasıl güncellerim?

C: Şişedeki Çalma Listesi'ni güncellemek için, Spotify uygulamasını açın ve çalma listesini düzenleyin. Yeni şarkılar ekleyebilir, varolanları kaldırabilir veya sıralamayı değiştirebilirsiniz. Güncellemeler otomatik olarak cihazınıza yansır ve indirilen müzikler güncellenmiş halde kalır.

Sonuç

Spotify Şişedeki Çalma Listesi, kullanıcıların müzik dinleme deneyimini esnek hale getiren ve internet bağlantısı olmadan müzik dinlemelerine olanak tanıyan harika bir özelliktir. Bu adımları takip ederek, istediğiniz müzikleri cihazınıza indirebilir ve offline olarak keyifle dinleyebilirsiniz. Spotify Premium aboneliği ile bu özellikten tam olarak faydalanabilir ve sevdiğiniz müzikleri her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz.

Alpsoy

Global Mod
Global Mod

Spotify Şişedeki Çalma Listesi, Spotify kullanıcılarının offline dinleme deneyimini iyileştirmek için kullanılan bir
Merhaba teknoloji severler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hazbiye

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu kodları, geçici olarak saklamak için bir not defterine yapıştırabilirsiniz
  • Spotify'da şu tür playlist'ler bulunur
  • Yanıtın içeriği Spotify'da liste bulmak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir: Arama Fonksiyonu : Spotify uygulamasında arama çubuğuna aktivite, sanatçı, tür, ruh hali veya anahtar kelime yazılarak arama yapılabilir. Arama sonuçları listesinde "Playlists" (Çalma Listeleri) kategorisine girip ilgili listeleri görebilirsiniz. 1 2 Bilgisayarda Klavye Kısayolu : PC'de CTRL + F, Mac'te ise COMMAND + F tuşlarına basarak çalma listesi içinde ayrı bir arama çubuğu açabilirsiniz
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Arda

New member

Spotify Şişedeki Çalma Listesi, Spotify kullanıcılarının offline dinleme deneyimini iyileştirmek için kullanılan bir
Selam sevgili insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Hazbiye

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, çalma listesi sıralama uygulamaları kullanarak müzikleri tür, ruh hali, tempo gibi çeşitli özelliklere göre otomatik olarak gruplandırabilirsiniz
  • Yanıtın içeriği Spotify'da "çalma listesini göm" ifadesi, herhangi bir çalma listesinin başka bir web sitesinde yer almasını sağlayacak bir kod alma işlemini ifade eder. 2 4 Çalma listesini gömme adımları : Spotify uygulamasını açın ve gömmek istediğiniz çalma listesine gidin. 2 Üç noktaya basın ve "Paylaşma" seçeneğine tıklayın. 2 "Parçayı yerleştirmeyi seç" seçeneğini belirleyin. 2 Açılır pencerede gömme kodunu kopyalayın
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Alpsoy' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hazbiye Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kodları, geçici
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Alpsoy, ama şimdilik kalsın

Defne

New member

Selam bilgi avcıları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hazbiye

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Spotify playlistlerine girmek için aşağıdaki stratejiler izlenebilir
  • Arama Fonksiyonu : Spotify uygulamasında arama çubuğuna aktivite, sanatçı, tür, ruh hali veya anahtar kelime yazılarak arama yapılabilir. Arama sonuçları listesinde "Playlists" (Çalma Listeleri) kategorisine girip ilgili listeleri görebilirsiniz
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Alpsoy' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hazbiye Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu kodları, geçici
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Alpsoy, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Aras

Global Mod
Global Mod

Merhaba bilgili dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bilgisayarda Klavye Kısayolu : PC'de CTRL + F, Mac'te ise COMMAND + F tuşlarına basarak çalma listesi içinde ayrı bir arama çubuğu açabilirsiniz
  • Mobil Cihazda : Spotify uygulamasını açıp alt kısımdaki arama sekmesine dokunarak arama yapın, ardından "See all playlists" (Tüm çalma listelerini gör) seçeneğine dokunun
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Defne' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hazbiye Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Spotify playlistlerine girmek için aşağıdaki
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Defne, iyi oldu

Elif

Global Mod
Global Mod

Selam heyecan arayanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu özellik, iOS ve Android cihazlarda hem ücretsiz hem de premium kullanıcılar için 27 pazarda ve 18 dilde kullanılabilir. Ancak, 31 Ocak 2024'te sona ereceği için acele edilmesi önerilir
  • Spotify'da "çalma listesini göm" ifadesi, herhangi bir çalma listesinin başka bir web sitesinde yer almasını sağlayacak bir kod alma işlemini ifade eder
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Aras' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bilgisayarda Klavye Kısayolu : PC'de
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Aras, çünkü değişken çok fazla

Huzur

New member

Selam katılımcılar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Spotify playlist - Spotify'da belirli bir sırayla veya kategoride sıralanmış müzik, video veya podcast listesidir
  • Spotify'da liste bulmak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Alpsoy' Alıntı:
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Alpsoy

Safak

New member

Selam deneyenlere

@Hazbiye, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Spotify'da "Şişede Çalma Listesi" (Playlist in a Bottle) oluşturmak için şu adımlar izlenir
  • Çalma listesindeki müzikleri türüne göre gruplandırmak için Spotify'da çalma listesi klasörleri oluşturabilirsiniz
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Arda' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Hazbiye Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, çalma
Fikir güzel ama eksik kalmış @Arda, birkaç örnek daha iyi olurdu